COOL KIDS И СМАРТ ЧАСОВНИЦИ за деца
СЕКОГАШ ВО ЧЕКОР СО АВАНТУРИТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА

Со смарт часовниците за деца и новата COOL KIDS тарифа во Magenta 1 имајте детален увид во движењето и локацијата на вашите деца – брзо, едноставно и во секое време.

Blue myki watch

Овој смарт часовник обезбедува целосна контрола во движењето на вашето дете со комбинација од повеќе вградени функционалности:

  • Работи со COOL KIDS SIM картичка;
  • Унапреден GPS со постојана врска до еден од 12-те сателити за прецизно утврдување на локацијата на детето, со опција „историја на локации“;
  • Можност за однапред поставени безбедносни зони и известување штом детето излезе од нив;
  • Копче за брзо повикување во случај на итност, со чие активирање детето се јавува на првиот број од SOS листата;
  • Целосна контрола над броевите за појдовни и дојдовни повици.
  • Можност за броење чекори и срцева акција.
Pink myki watch

Со помош на апликацијата MyKi Watch, освен постојан увид во локацијата на вашето дете, имате можност за двонасочни повици, како и испраќање текстуални и говорни пораки кон часовникот и говорни пораки од часовникот кон апликацијата.

Лесен, практичен, со екран на допир, три мелодии за ѕвонење и батерија која трае до 30 часа во мирување, MyKi детскиот смарт часовник е најкорисниот дигитален уред за вашите деца.

Преземете ја апликацијата Myki Watch

COOL KIDS
САМО во Magenta 1

COOL KIDS тарифата е посебно креирана за смарт часовникот на вашето дете: има доволно интернет за часовникот да биде секогаш онлајн и вклучени разговори вашите најмали за да можат да ве чујат секогаш кога ќе посакаат.

Достапна само со новата Magenta 1, со Cool Kids добивате:

  • 300 минути кон сите домашни мрежи;
  • 300 MB интернет за користење на паметниот часовник.
199 ден./месечно
Повеќе
Десктоп верзија