Специјална понуда за сите пензионери

НАЈДОБРАТА ПОНУДА ЗА ПЕНЗИОНЕРИ СО ВКЛУЧЕН ИНТЕРНЕТ ЗА ДОМА!

Со специјалната понуда за пензионери за месечна претплата од само 499 денари добивате сѐ што ви треба, плус 5 GB фиксен интернет за дома, со кои што можете да комуницирате со вашите најблиски, каде и да се!

  • Неограничени разговори
    во мрежата на Телеком
  • 5 GB интернет
    со брзина до 8/0,7Mbps
499
денари месечно

АПАРАТ ЗА
МЕРЕЊЕ ПРИТИСОК

Промотивно, корисниците на пакетот кои ќе склучат договор на 24 месеци, ќе добијат подарок апарат за мерење притисок.

По надминување на вклучениот интернет сообраќај од 5 GB услугата се прекинува, а во интернет прелистувачот се појавува страница преку која корисникот може да мигрира во пакет со повеќе вклучен интернет сообраќај или да купи дополнителен интернет сообраќај.

Неограничените разговори во мрежата на Телеком се однесуваат на повици од фиксната кон мобилната и фиксната мрежа на Телеком. Повиците од фиксните линии кон други дестинации се наплаќаат според постојниот ценовник.

Пакетот е достапен со договор на 24 месеци без еднократен надомест, договор на 12 месеци со еднократен надомест од 1.499 денари и договор на неопределено време со еднократен надомест од 1.999 денари.

При склучување договор, корисникот треба да го приложи последниот примен пензионерски чек и лична карта, при што еден корисник може да се претплати на само еден пакет.

Количините на подарокот се ограничени.