Дополнителни
Пакети

Интернет

Кога ви треба уште повеќе интернет

Повеќе

Сподели интернет

Интернетот вклучен во Mobile и Magenta 1 тарифа достапен и на втор уред

Повеќе

SMS

SMS пакети кон сите домашни и меѓународни мрежи

Повеќе

Speak Out

Неограничен интернет за социјалните мрежи, без дополнителен надомест.

Повеќе

Stream On

Омилените серии, филмови и музика неограничено, каде и да сте.

Повеќе
Десктоп верзија