Вклучено осигурување
на вашиот нов смартфон Со MAGENTA 1 M и Smart M

БЕЗГРИЖНИ ПРИ КОРИСТЕЊЕТО НА ВАШИОТ НОВ СМАРТФОН

Одберете го вашиот нов смарфон и уживајте во користењето без да се грижите дека може да му се случи нешто, бидејќи овие празници го добивате со 24-месечно осигурување кое го покрива она што не е вклучено во неговата гаранција. Активирајте го осигурувањето за само 1 денар, во првите 5 дена од купувањето, брзо и лесно преку Telekom MK апликацијата.

КАКО ДА АКТИВИРАТЕ ПРОМО ОСИГУРУВАЊЕ

Следете ги овие чекори:

  • Најавете се во Telekom MK апликацијата;
  • Во менито Преглед oдберете го мобилниот број за кој е достапно промотивното осигурување;
  • Во менито Управување со услуги одберете го табот „+”, а потоа во делот Достапни пакети кликнете на Промоции;
  • Одберете го осигурувањето што сакате да го активирате;
  • Кликнете на копчето Активирај;
  • Ќе добиете потврда за успешно активирање на промо осигурувањето.

Побрзајте, промоцијата е ограничена и ќе трае најдоцна до 31 јануари 2020 година.

Промотивната понуда Осигурување на смартфон важи за сите нови и постојни корисници кои ќе купат нов мобилен уред со договор за лојалност во Magenta 1 мобилни услуги M или L и Smart M или L тарифните модели во промотивниот период и ќе го активираат преку Telekom MK апликацијата во првите пет дена од купувањето на уредот.
За телефони купени со Фамилијарен буџет осигурувањето е достапно за активација само кај најстарата линија во фамилијата со тарифа Magenta 1 мобилни улсуги M,L или Smart M,L.
Деталите за осигурување како осигурена сума, франшиза, годишна амортизација и останатите дополнителни услови за осигурување на електронска опрема кои се составен дел на потврдата за осигурување се прикажани подолу во описот на регуларната понуда за осигурување.

Купете го онлајн вашиот нов мобилен телефон

Повеќе

Редовна понуда за осигурување на уреди

S M L XL
Месечен надомест за 24 месеци 49 ден. 99 ден. 199 ден. 299 ден.
Времетрање 24 месеци 24 месеци 24 месеци 24 месеци
Сума на осигурување до 15.375 ден. до 24.600 ден. до 43.050 ден. до 73.800 ден.
pageArea reserved, leave empty!!!