Internet пакети

Активирајте гигабитни брзини на најдобриот оптички интернет во Македонија, сега промотивно без дополнителен надомест, преку Telekom MК апликацијата.

Најстабилниот интернет за дома

S

 • 300 GB најстабилен интернет за дома

  По надминување на сообраќајот од 300 GB за корисици со активна е-сметка или 250 GB за корисници без активна е-сметка, услугата се прекинува и во интернет прелистувачот се појавува страница преку која можете да докупите интернет сообракјај од 100 GB за 199ден. со важење до крајот на месецот, или да мигрирате во Internet М опција.

 • Неограничени разговори во мрежата на Телеком

  Неограничените разговори во мрежата на Телеком се однесуваат на повици од фиксната кон мобилната и фиксната мрежа на Телеком. Повиците од фиксните лини кон други дестинации се наплаќаат согласно постојниот ценовник.

 • Е-сметка
899 ден.

M

 • Неограничен, најстабилен интернет

  Пакетите со неограничен интернет подлежат на Политика на фер користење од 3 TB за корисниците со активна е-сметка, или 2 ТВ без активна е-сметка. По надминување, услугата се прекинува и во интернет прелистувачот се појавува страница преку која можете да докупите интернет сообракјај од 100 GB за 199 ден. со важење до крајот на месецот.

 • Промотивно гигабитни брзини на оптички интернет

  Промотивните гигабитни брзини се достапни за сите нови интернет корисници на оптика во промотивниот период. Промоцијата се активира еднократно преку Telekom MK app, без дополнителен надомест, во ограничен временски период. Промотивната брзина ќе биде достапна за користење од активирање до 15.12.2022.

 • Неограничени разговори кон сите мрежи

  Неограничените разговори кон сите мрежи се однесуваат на повици од фиксната кон сите фиксни и мобилни мрежи во Македонија.

 • Е-сметка
999 ден.

L

 • Неограничен, најстабилен, супер брз интернет со брзина до 100 Mbps

  Ако нема техничка можност за поголема брзина, Tелеком ќе обезбеди до 60 Mbps / 10 Mbps. Пакетите со неограничен интернет подлежат на Политика на фер користење од 6 TB за корисници со активна е-сметка или 5 ТВ без активна е-сметка. По надминување услугата се прекинува и во интернет прелистувачот се појавува страница преку која можете да докупите интернет сообракјај од 100 GB за 199 ден. со важење до крајот на месецот.

 • Промотивно гигабитни брзини на оптички интернет

  Промотивните гигабитни брзини се достапни за сите нови интернет корисници на оптика во промотивниот период. Промоцијата се активира еднократно преку Telekom MK app, без дополнителен надомест, во ограничен временски период. Промотивната брзина ќе биде достапна за користење од активирање до 15.12.2022.

 • Неограничени разговори кон сите мрежи

  Неограничените разговори кон сите мрежи се однесуваат на повици од фиксната кон сите фиксни и мобилни мрежи во Македонија.

 • 500 минути кон меѓународни мрежи

  500 минути кон меѓународни мрежи се однесуваат на сообраќај од фиксната мрежа кон меѓународни фиксни броеви кон сите Европски земји, САД, Канада и Австралија. По надминување на вклучените минути месечно, важат редовните цени.

 • Е-сметка
1.499 ден.

XL

 • Неограничен, најстабилен, супер брз интернет со брзина до 300 Mbps

  Пакетите со неограничен интернет подлежат на Политика на фер користење од 12 TB за корисници со активна е-сметка или 10 ТВ без активна е-сметка. По надминување услугата се прекинува и во интернет прелистувачот се појавува страница преку која можете да докупите интернет сообракјај од 100 GB за 199 ден. со важење до крајот на месецот.

 • Промотивно гигабитни брзини на оптички интернет

  Промотивните гигабитни брзини се достапни за сите нови интернет корисници на оптика во промотивниот период. Промоцијата се активира еднократно преку Telekom MK app, без дополнителен надомест, во ограничен временски период. Промотивната брзина ќе биде достапна за користење од активирање до 15.12.2022.

 • Неограничени разговори кон сите мрежи

  Неограничените разговори кон сите мрежи се однесуваат на повици од фиксната кон сите фиксни и мобилни мрежи во Македонија.

 • 500 минути кон меѓународни мрежи

  500 минути кон меѓународни мрежи се однесуваат на сообраќај од фиксната мрежа кон меѓународни фиксни броеви кон сите Европски земји, САД, Канада и Австралија. По надминување на вклучените минути месечно, важат редовните цени. 

 • Е-сметка
2.999 ден.

ИНТЕРНЕТ ЗА ВИКЕНДИЦА

Ви треба интернет во викендицата само повремено?
Сега можете да се поврзете на интернет веднаш и да плаќате само онолку колку што ќе искористите. Дознај повеќе

ИНТЕРНЕТ ЗА ВРЕМЕНО КОРИСТЕЊЕ

Ви треба интернет само во одредени месеци во годината?
Плаќајте само тогаш кога користите, а во остатокот од годината имајте активна конекција на располагање. Дознај повеќе

КАКО ДО ПОДОБРА WI-FI ПОКРИЕНОСТ ВО ВАШИОТ ДОМ

Дознај повеќе
Десктоп верзија