INTERNET & TV ПАКЕТИ

НАПРАВЕТЕ ЈА ВАШАТА ИДЕАЛНА КОМБИНАЦИЈА ОД ИНТЕРНЕТ И MAXTV
ГОЛЕМИ БРЗИНИ ЗА ГОЛЕМИ ПОБЕДИ
Активирајте оптичка брзина од повисокиот интернет пакет преку Telekom MK апликацијата без дополнителен надомест и почувствувајте ги брзините на најдобрата мрежа, потврдено од корисниците и од Ookla!Понудата за активирање на брзина од следниот интернет пакет е достапна за сите корисници на оптички интернет од Internet&TV портфолиото. Повисоките брзини на оптички интернет можат да се активираат без дополнителен надомест преку Telekom MK апликацијата во периодот од 12.09 – 12.10.2023 и ќе бидат достапни за користење до 31.01.2024 година. Повеќе информации на telekom.mk *Потврдено со анализата на Ookla® на податоците од Speedtest Intelligence® за Q1-Q2 2023. Трговските марки на Ookla® се користат според лиценца и се репродуцираат со дозвола.

Најстабилен фиксен интернет

ден. месечно

MaxTV

L

ден. месечно
Најстабилен фиксен интернет

MaxTV

L

Вкупно

ден.

Услугата не е достапна во моментот, ве молиме обидете се подоцна

Како до подобра WI-FI покриеност во вашиот дом

Пронајдете го вистинскиот уред за вашиот дом

Дознај повеќе

Интернет за викендица

Ви треба интернет и ТВ во викендицата само повремено?

Сега можете да се поврзете на интернет веднаш и да плаќате само онолку колку што ќе искористите.

Дознај повеќе
Десктоп верзија