Kontakti për media

press@telekom.mk Е-adresa

PRES QENDRA

Lajmërime për mediumet

31.01.2023

Ndahet çmimi kryesor – Opel Astra nga loja shpërblyese e Telekomit: „Telekomi shpërblen“

Në lojën shpërblyese e cila vijoi nga 21.11.2022 deri më 09.01.2023 morën pjesë 52 000 abonues pripejd dhe postpejd privatë, duke u regjistruar falas përmes aplikacionit Telekom MK, ndërsa çdo pjesëmarrës i regjistruar ka fituar internet celular prej 5 GB.

27.01.2023

Kanalet për fëmijë dizni tani në dispozicion edhe në Maqedoni Përmes Makedonski Telekomit

Disney Channel dhe Disney Junior vendosen përmes Makedonski Telekomit, operatori më i madh në Maqedoni. Si pjesë e marrëveshjes së re midis kompanisë Uollt Dizni dhe Makedonski Telekomit, nga marsi i vitit 2023 gjithashtu do të jenë në dispozicion edhe: National Geographic on Demand dhe myBabyTV.

25.11.2022

Telekomi i mbolli 25 000 fidane të reja dhe i grumbulloi 12 000 pajisje të vjetra celulare

Makedonski Telekom në mars të këtij viti e filloi inicitivën ekologjike - "Së bashku për mbrojtjen e mjedisit jetësor" për reduktimin e mbetjeve elektronike dhe rikthimin e sipërfaqeve të gjelbra.

Informata

26.01.2016

HD paketa në MaxTV

Abonuesit e MaxTV-së tani do të mund të shohin më shumë TV kanale në rezolutë HD, të cilat janë në dispozicion në dy TV paketa të reja edhe atë Max HD dhe Max HD +.

Fotogalerija

Verzioni desktop