MagentaMoments

BOTË E PËRVOJAVE TË REJA

Shkarkoni aplikacionin Telekom MK dhe zbuloni ofertat dhe përfitimet më të mira për ju

Dhurata, zbritje dhe përfitime për shijen e të gjithëve

Magenta Moments – programi për përvoja me dhurata atraktive, zbritje dhe përfitime po fiton një numër në rritje të përdoruesve, vetëm përmes aplikacionit Telekom MK. Bëhuni pjesë e Magenta Moments dhe aksesoni në mënyrë dixhitale përfitimet e Telekomit, biletat e kinemasë, zbritjet në partnerët tanë në restorante, bar-kafe, dyqane... në mënyrën më të thjeshtë.

Ftoni miqtë tuaj, shtoni shërbime në aplikacion, paguani faturat dhe kështu mblidhni zemrat Magenta Moments me të cilat mund të zhbllokoni të gjitha ofertat, por edhe të luani lojëra për dhurata të vlefshme.

OFERTA FESTIVE NË MAGENTA MOMENTS

Me Telekomin, të gjitha rrugët të çojnë drejt shpërblimit

EC-nagradna-igra

Me Telekomintë gjitha rrugët të çojnë drejt shpërblimit

Regjistrohuni në aplikacionin Telekom MK, merrni 5 GB internet dhe 500 zemra Magenta Moments

Regjistrohu
EC-hbo

Aktivizoni HBO PËR ARGËTIM MË TË MADH SË BASHKU

Aktivizoni menjëherë pa pagesë shtesë, nëpërmjet aplikacionit Telekom MK dhe shijoni qindra filma nëpërmjet HBO Max dhe në kanalet HBO 1, HBO 2 dhe HBO 3.

Aktivizo
EC-gley

Aktivizoni GLEY PA KOMPENSIM SHTESË

Shfrytëzoni çastet festive dhe shijoni përmbajtjen tuaj të preferuar në Gley së bashku me të dashurit tuaj. Aktivizoni menjëherë pa asnjë kosto shtesë, përmes aplikacionit Telekom MK.

Aktivizo

ZBULONI TË GJITHA MOMENTET

Blerje? Darkë për dy persona? Udhëtim apo festë pas punës? Zgjidhni momentin tuaj dhe merrni më shumë nga markat tuaja të preferuara me Magenta Moments.

Argëtim

Udhëtime

Ushqim dhe pije

Blerje

Telekom

Mëso më shumë

ARGËTOHUNI DHE FITONI ZEMRA PËR OFERTA
EKSKLUZIVE

Rrotulloni timonin, gërvishtni letrat dhe argëtohuni me të gjitha lojërat e tjera në Magenta Moments duke fituar përfitime ose zemra. Me zemrat e fituara, zbuloni oferta ekskluzive dhe zbritje nga markat tuaja të preferuara.

Përdorni zemrat e fituara dhe aktivizoni cilindo nga përfitimet ekskluzive nga Telekomi sipas zgjedhjes suaj, në varësi të nevojave tuaja.

Phone app screen

Shpejt dhe lehtë deri te përfitimet tuaja

  • Hapni ose shkarkoni aplikacionin Telekom MK
  • Klikoni në ikonën në formë zemre në menynë e ofertave
  • Shijoni ofertat dhe zbritjet ekskluzive
QR

Shkarkoni aplikacionin celular Telekom MK

BËHUNI PARTNERI YNË

Përfshini kompaninë tuaj në Magenta Moments, siguroni përfitime për përdoruesit e Makedonski Telekom dhe promovoni markën tuaj.

Aplikoni në këtë lidhje ose thjesht skanoni kodin QR

QR

FITUESIT E DHURATAVE NGAMAGENTA MOMENTS

Fituesit e Magenta Moments që kanë plotësuar kushtet e nevojshme për të marrë pjesë në lojërat përkatëse janë publikuar në linkun e mëposhtëm.

FAQ

Verzioni desktop