MAXTV – MË SHUMË SE TELEVIZION!

MAXTV – MË SHUMË SE TELEVIZION!

Shijoni një përvojë superiore televizive me përmbajtje ekskluzive sportive, një përzgjedhje të madhe të filmave dhe serialeve dhe mos humbisni asgjë, me televizorin më të mirë interaktiv MaxTV - në të gjitha ekranet.

  • Çmimet pa TVSH
  • Çmimet me TVSH

MaxTV për
Magenta 1 Business dhe
Business office

Marrësi i parë i mediave vjen falas.

399 470,82
denarë në muaj

Çfarë merrni me MaxTV

Tarifa e marrësit të medias

  • Çmimet pa TVSH
  • Çmimet me TVSH
  • Falas - për marrësin e parë të mediave
  • 890 1050,2 den. një herë - për një marrës të dytë të mediave
  • 117,8 139 den./muajsh - për marrësin e mediave të 3 -të, 4 -të dhe të 5 -të
Verzioni desktop