MË SHUMË INTERNET BRENDA DHE JASHTË VENDIT ME MAGENTA 1 BUSINESS


Beneficionet promocionale për festat e funvitit për të gjithë abonentët tanë në Magenta 1 Business: më shumë internet brenda vendit tonë, më shumë internet në roaming dhe buxhet fleksibil shtesë për çdo kontratë të re ose të ripërtrirë. Jini gjithmonë në rrjedhë me angazhimet tuaja afariste, jini në dispozicion edhe kur udhëtoni jashtë vendit, kurse me buxhetet fleksibile shtesë – furnizohuni me të gjitha pajisjet/aparatet që do ta avancojnë biznesin tuaj në procesin e digjitalizimit.
Përjetoni komunikimin konstruktiv afarist gjatë kohës së festave dhe për vitin në vijim.

Makedonski Telekom – PARTNERI juaj në transformimin digjital të biznesit tuaj.

KRIJONI PAKON TUAJ MAGENTA 1 BUSINESS

Kalkulatori

KRIJONI PAKON TUAJ IDEALE AFARISTE
DHE FITONI MË SHUMË

ULJE E PARAPAGESËS

-20% të parapagesës
mujore.

PROMOCIONALISHT EDHE MË SHUMË INTERNET

Për komunikim edhe
më të lehtë.

BONUS EDHE MË TËRHEQËS

Për blerje të smartfonit,
tabletit ose llaptopit.

LUNDRONI JASHTË VENDIT

Me 500 MB internet
të përfshirë në L.

PARTNER I SIGURT I BIZNESIT TUAJ

GJITHÇKA NË NJË VEND
ME SUPER ÇMIM

Të gjithë Telekom shërbimet në një vend dhe në një faturë.

FLEKSIBILITET

Liri gjatë zgjedhjes së shërbimeve, varësisht nga nevojat tuaja për komunikim.

BUXHET PËR APARATE ME ÇMIME SUPER TË VOLITSHME

Buxhet për furnizim me smartfonë, laptop, televizot, printer, kompjutor, tablet, sipas zgjedhjes suaj, duke nënshkruar kontratë për 24 muaj.

Zyra juaj 365 ditë kudo me ju

Zgjidhni Office 365 me çmimin më të volitshëm dhe posedoni të gjitha veglat e njohura për punë në zyrë Word, Excell, PowerPoint dhe e-postë profesionale si dhe One Drive for Business me 1TB onlajn hapësirë për ruajtjen e dokumenteve.

Me licencën e parë të zgjedhur Office 365 përfitoni buxhet shtesë prej 5.000 den. për blerje të pajisjeve.

INTERNET MOBIL NË
APARATIN E DYTË

Internet kartelë falas për aparatin e dytë (laptop, tablet) për bashkëndarjen e internetit mobil të përfshirë në tarifë.

TELEVIZION PËR VETËM 399 DEN.

Shërbimi MaxTV përfshirë edhe përmbajtjet ekskluzive sportive për vetëm 399 den.

SHËRBIME MAGENTA 1 BUSINESS

Të gjithë shërbimet, fikse, mobile, internet që janë pjesë e pakos Magenta 1 Business, janë në dispozicion në tre opsione: S/M/L.
Bëni kombinimin që më së shumti i përgjigjet nevojave tuaja dhe përfitoni 20% zbritje të parapagesës së përgjithshme mujore duke nënshkruar kontratë për 24 muaj.

SHËRBIME MOBILE

Biseda të pakufizuara dhe rritje të shpejtësisë së super internetit 4G në rrjetin shtëpiak. Promocion!
Në pakon L, të përfshirë 500 МB internet në roaming.

SHËRBIME FIKSE

Biseda të pakufizuara dhe minuta të përfshirë drejt rrjetave ndërkombëtare.

INTERNET DHE SHËRBIME CLOUD

Internet super të shpejtë, domen falas me emrin e ndërmarrjes suaj dhe mbrojtje të kompjuterëve me Kasperski Internet Security

KËRKONI KËSHILLË NGA EKSPERTËT TANË

Konsultohuni me agjentët e Telekomit të cilët do t'ju ndihmojnë që të zgjidhni pakon më të mirë për biznesin tuaj!

KRIJONI PAKON TUAJ MAGENTA 1 BUSINESS


pageArea reserved, leave empty!!!