Informata

15.03.2019

Hapet dyqani i dytë i rinovuar i Telekomit në Tetovë

Zbritje prej 3.000 denarë për blerjen e smartfonit për abonuesit e tarifave Smart M dhe Magenta 1 M, si edhe për ata që do të vendosin të blejnë pajisje me shfrytëzimin e Buxhetit familjar

22.02.2019

Njoftim për marrëveshje me palën e interesuar

Në pajtim me nenin 460-g të Ligjit për shoqëritë tregtare dhe Vendimin e Këshillit të drejtorëve të Makedonski Telekom

18.02.2019

Rinovohet dyqani Telekom në Kavadar

Makedonski Telekom vazhdon me rinovimin e dyqaneve në shtet, proces me të cilin, përveç si ambient të ri dhe atraktiv si rezultat i disejnit modern

04.02.2019

I ndahet një automobil nga Telekomi një abonuesi nga Shkupi

Hajrullah Ajrullai sot i mori çelësat e Peugeot 208, të çmimit kryesor nga loja shpërblyese pripeid

21.01.2019

Hapet dyqani i rinovuar i Telekomit në qendër të Ohrit

Abonuesit të cilët sot do të nënshkruajnë kontratë të re apo që do ta ripërtërijnë kontratën e vjetër, mund të blejnë telefon celular në Smart M me zbritje deri në 50 për qind

1345 ... 86
Verzioni desktop