Informata

11.06.2008

T- Home është pjesë e spektaklit “E tani... Art”

“E tani ..Art!” eshte titulli i spektaklit multimedial i cili me 12 qershor mbahet ne sheshin Maqedonia ne Shkup. Moto e spektaklit eshte “Shiko muzike, degjo fotografi, fito liber”. Derisa Filhar

06.06.2008

BASKERFEST sulmon!!!

Ne oret e mbremjes me 31 maj, Maqedonia jeton ne “rritmi e shthurur” te BASKERFEST-it. “Fajtoret” jane ata te njejtit sikur vitin e kaluar – Shoqata e qytetareve ONE WAY. Prandaj, deri me 8 qershor, d

16.05.2008

Telekomi i Maqedonisë me përpjekjen „Kompjuter për çdo nxënës“

Që të mundet çdo nxënës i shkollës së mesme të lidhet me botën, SHA Telekomi i Maqedonisë mori pjesë aktive në projektin e quajtur ,,Kompjut

16.05.2008

Me T-Home, së shpejti në Maqedoni arrijnë edhe VoIP dhe IPTV

Sipas paralajmërimeve të kompanisë, VoIP dhe IPTV janë pjesë e rëndësishme e shërbimeve, të cilat do tu ofrohen shfrytëzuesve.“ Po e sjellim T-Home br

16.05.2008

U paralajmërua hyrja e brendit T- Home në Maqedoni

16.04.2008 Me pranimin e brendit të ri kompania do të bëhet anëtare e familjes më të madhe botërore telekomunikuese. Me këtë shfrytëzuesit e Maqedon

Verzioni desktop