Informata

16.05.2008

Rruga drejt T vendet e vërteta për shitje

Çka duhet të ketë një T sallon sipas standardeve të Deutsche Telekom? Lexoje këtë përrallë magente... Procesi i ribrendimit pa i mënjanuar i kyç

08.05.2008

Ekspozohen veprat më të reja të talenti të ri Stefan Pleskonjiq

The latest works of the young talent Stefan Pleskonjic exhibited Ne prezence te kryeministrit te Republikes se Maqedonise Nikolla Gruevski, te perfaqesuesit te Bashkimit Evropian Ervan Fuere dhe i kr

11.04.2008

Kumtesë Publike

Këshilli i drejtorëve i SHA Telekomi i Maqedonisë, në mbledhjen e sotme të jashtëzakonshme, e miratoi Programin për restruktuim të resurseve njerëzore n&#2

21.03.2008

Lajmërim për shtypin

Sot në mbledhjen e jashtëzakonshme të tij, Këshilli i Drejtorëve të SH.A. Telekomunikacioni i Maqedonisë vendosi të thirë Kuvendin e ardhshëm të

04.03.2008

Kumtesë Publike

Sot, në mbledhjen e vet të rregullt, Këshilli i drejtorëve të SHA Telekomi i Maqedonisë e miratoi strategjinë dhe konceptin e ri për marketing të TM-s&#235

Verzioni desktop