Lajmërime për mediumet

29.09.2022

5G për secilin Makedonski Telekom i prezenton T Phone dhe T Phone Pro

Të zhvilluar dhe të disejnuar në partneritet midis Dojçe Telekomit dhe Google, T Phone dhe T Phone Pro ofrojnë përvojë të shkëlqyer 5G

01.08.2022

Makedonski Telekom realizoi rezultate pozitive në gjysmën e parë të vitit 2022

Makedonski Telekom e ruan lidershipin në tregun e TV shërbimeve me pjesëmarrje prej 34,1%. Cilësia dhe përvoja unike dhe oferta atraktive e MaxTV-së kontribuoi për rritjen e numrit të abonuesve në 147 mijë, gjegjësisht, për 1,7 për qind në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

26.07.2022

Inovatorët e rinj do të na prezentojnë në sfidën globale për rini Generation Unlimited – Teknologji Për Planetin 2022

Pesë ekipe të përbëra nga të rinj të moshës 16 deri në 24 vjeç i prezentuan idetë e tyre për përballjen me ndryshimet klimatike nëpërmjet përdorimit të teknologjive digjitale.

19.07.2022

Makedonski Telekom do ta bëjë pagesën e dividendit për vitin 2021

Rritja e dividendit dhe kontributit të dividendit për aksion

11.07.2022

Telekomit i ndahen radiofrekuencat për 5G: Rrjeti i parë dhe më i madh 5G në Maqedoni tani edhe me shpejtësi në gigabit

AKE i ndau radiofrekuencat për radio-valët në 700MHz dhe 3.6GHz dhe që tani abonuesit e shërbimeve 5G të Telekomit në të gjitha qytetet më të mëdha në vend do të kenë shpejtësi në gigabit.

123 ... 82
Verzioni desktop