Lajmërime për mediumet

09.03.2022

Rrjeti 5G i Telekomit në dispozicion edhe në Shkup

Makedonski Telekom vazhdoi ta zgjerojë rrjetin 5G në mbarë shtetin.

24.02.2022

Makedonski Telekom e përfundoi vitin 2021 me rritje dhe zhvillim të rrjetit me teknologji më të reja

Makedonski Telekom e përfundoi vitin me rritje dhe punë të suksesshme në të gjitha segmentet, siç tregojnë rezultatet financiare për vitin 2021.

17.02.2022

Telekomi e lansoi rrjetin e parë komercial 5G në Maqedoninë e Veriut

Makedonski Telekom e lansoi rrjetin e parë komercial 5G në Maqedoni, duke mundësuar kështu përdorimin e shërbimeve 5G paralelisht dhe në kombinim me 4G

11.02.2022

Ndahet shpërblimi kryesor – Citroën C5 Aircross nga loja shpërblyese „Telekomi shpërblen“

Ndahen 50 shpërblime kryesore - Samsung Galaxy A22

28.01.2022

Televizioni më i mirë MaxTV, kalon në HD rezolucion të plotë dhe me TV kanale të reja

Discovery dhe Eurosport sërish janë pjesë e programit MaxTV

1345 ... 82
Verzioni desktop