Lajmërime për mediumet

04.11.2009

Zgjedhet auditori i çertifikuar për vitin 2009 dhe anëtarët e rinj të Bordit të Drejtorëve

Kuvendi i Makedonski Telekomit AD – Shkup ne mbledhjen e sotme e emeroi shtepine revizore PricewaterhouseCoopers per revizor te autorizuar per revizionin e raporteve te konsoliduara financiare dhe te

17.09.2009

U mbajt mbledhja e bordit të drejtorave të Makedonski Telekom SHA - Shkup dhe të T-Mobile Maqedoni.

Ne takimin e sotem Keshillet e drejtoreve te Makedonski Telekom AD-Skopje dhe te T-Mobile Macedonia vendosen te fillojne analize per punen e tanishme te dy kompanive, Makedonski Telekom AD – Skopje dh

18.08.2009

Televizioni më i mirë MaxTV tani 4 muaj gratis

Prej sot, secili shfrytezues i cili do te zgjedh nje prej 3 Max pakove fiton shfrytezim 4 mujor pa pagese te MaxTV. Oferta vlen per te gjithe shfrytezuesit e rinj te 3 Max pakove, te cilet do te lidh

02.07.2009

Argëtim pa pagesë dhe shoqërim në hapësirë të hapur me MaxTV kinotekën verore

T-Home sjell MaxTV kinoteken e pare verore ne Maqedoni. Te gjithe adhuruesit e 007 filmave te henen me 6 korrik ne sheshin e qytetit ne Shkup, do te mund te kenaqen ne momentet e paharruara nen qielli

19.05.2009

Një vjet T dhe T- Home në Maqedoni

Sot, ne konferencen per mediat, ne sheshin e Shkupit ne kafiterine „Еxperience Cafe”, me fillim ne oren 12, Telekomi i Maqedonise shenoi nje vjet nga puna nen mbeshtetjen e familjes T. Ne vitin qe k

Verzioni desktop