VLADIMIR KOSTADINOV

UDHËHEQËS I SHËRBIMIT PËR PËRVOJË DIGJITALE DHE INOVACIONE

Pse Makedonski Telekom? Sepse është një vend ku ka një mundësi për të mësuar, nga më të mirët sigurisht. Kushdo që do të punonte në Makedonski Telekom ka kontakt me shitësit dhe partnerët më të mirë për çdo sferë të operimit tonë, nga telekomunikacioni, përmes operacioneve financiare, deri te burimet njerëzore dhe segmenti komercial, sepse më të mirët bashkëpunojnë me më të mirët.

Këtu kemi akses në informacion me të cilin, duke përdorur mjetet më të mira për punë digjitale, menaxhimin dhe përdorimin e duhur, kemi mundësinë të bëjmë diçka të re për përdoruesit fundorë. Le të bëjmë diçka krejtësisht të re, të thjeshtë, diçka që është e nevojshme, që duket komplekse, por mund të paraqitet ende si e thjeshtë. Mjaft e detajuar, sigurisht, sepse bukuria është në detaje.

Gjatë zhvillimit tim profesional, Makedonski Telekom më lejoi të shikoj më thellë në teknologji, të perceptoj parimet më themelore të funksionimit standard të rrjetit, të hyj në botën e TI-së dhe të përdor mjetet dhe sistemet digjitale më të njohura për përmirësim, por në të njëjtën kohë mu ofrua një mundësi që të përpiqem të arrij rritje profesionale në karrierën time dhe të përfitoj nga mundësia për ngritje në karrierë.

Unë personalisht e rekomandoj Makedonski Telecom si kompani për përmirësim personal, rritje dhe zhvillim, ku puna padyshim bëhet sipas standardeve më të mira botërore, ku kolegët janë mendjehapur, pa kufizime, madje me motivim dhe proaktivitet të veçantë. Vend i vërtetë për të punuar!!!

vladimir
Verzioni desktop