Lajmërime për mediumet

07.04.2009

Donacion për Lidhjen e shurdhërve të Maqedonisë

Me rastin e rebrendimit te kompanise Donacion per Lidhjen e shurdherve te Maqedonise Me donacion me vlere prej 50 mije eurove, Telekomi i Maqedonise SHA – Shkup ne menyre solemne e leshoi ne perdor

06.04.2009

Optikë deri në shtëpi – kalim dramatik i shfrytëzuesve në një botë krejt tjetër

„ Kabllo optike deri ne shtepi” (Fiber to the home) eshte njeri prej projekteve kyce te Telekomit te Maqedonise te projektuara ne planet per vitin 2009, realizimi i se ciles pritet te sjell shume sher

02.04.2009

Testim pa pagesë njëmujor i MaxTV-së për të gjithë shfrytëzuesit e pakove Call & Surf

  Te gjithe shfrytezuesit e Call &Surf do te kene surprize nga Telekomi i Maqedonise nje muaj gratis argetim dhe testim te MaxTV. Periudha promovuese e testimit te MaxTV do te zgjas deri me

02.04.2009

Telekomi i Maqedonisë në aksionin pranveror për zbukurimin e dhjetë oborreve shkollore

Me 30.03.2009, ne shkollen fillore “Llazo Terpovski” si dhe ne nente shkolla te tjera ne Shkup, perfaqesuesit e Telekomit te Maqedonise, se bashku me femijet dhe arsimtaret, mbollen 100 fidane dhe 200

15.09.2008

Telekomi i Maqedonisë e mbështeti projektin “Kompjuter për secilin nxënës”

  Disa perfaqsues te Telekomit te Maqedonise ne shoqeri te ministrit per shoqeri informatike, Ivo Ivanovski, ne vete fillimin e vitit te ri shkollor e vizituan gjimnazin e Shkupit “Josip Broz

Verzioni desktop