BUSINESS MOBILE OFFICE

Çdo kohë sjell sfidat e veta, kurse fleksibiliteti në punë është një parakusht për suksesin e biznesit. Përfitoni nga potenciali i teknologjisë dhe siguroni rritjen e vazhdueshme të biznesit tuaj!

Tani e tutje, me tarifën BUSINESS MOBILE OFFICE për përdoruesit afaristë, hapësira juaj e punës mund të jetë kudo. Për një parapagesë prej vetëm 699 denarë në muaj* për të gjithë përdoruesit e Magenta 1 Business, ju merrni 80 GB në muaj të disponueshëm në dy muajt e parë dhe 50 GB për çdo muaj pasardhës.

Makedonski Telekom mbetet një partner besnik në rrugën e përdorimit maksimal të potencialeve të biznesit tuaj!

Çmimi prej 699 den./muaj është pa TVSH për një kontratë prej 24 muajsh ose 999 den./muaj pa TVSH për një kontratë me kohëzgjatje të pacaktuar

* Për roaming në vendet e Ballkanit Perëndimor (Serbi, Mali i Zi, Bosnjë dhe Hercegovinë, Shqipëri dhe Kosovë) kjo tarifë përfshin internetin në roaming prej 4GB.