Vendi më i mirë për kompaninë tuaj në internet

WEB HOSTING

Çfarë është Web Hosting?

Një shërbim i cili u mundëson përdoruesve të vendosin faqet e tyre të internetit - në serverët e Telekomit të Maqedonisë. Shërbimi i Web Hosting nënkupton hosting-un në një server të përbashkët (Shared Web Hosting) - ku të gjithë përdoruesit përdorin burime të përbashkëta të sistemit.

Për njohjen e biznesit tuaj në internet, Telekomi ofron mundësinë e aktivizimit të faqes së internetit dhe adresës së postës elektronike në domenin e vet (mojatakompanija.mk).

Pse ju duhet?

 • Prezantim profesional i kompanisë suaj
 • Qasje 24/7 për klientët/përdoruesit tuaj
 • Organizim i dyqanit online dhe katalogut kredibil
 • Organizim i sistemit online për porosi/dërgesa dhe komunikim

Kujt i shërben?

 • Nga kompanitë fillestare tek kompanitë e mëdha, të cilat kanë nevojë për një prani online jo vetëm përmes rrjeteve sociale, por edhe përmes faqes së tyre profesionale të internetit
 • Për kompanitë që nuk kanë stafin dhe infrastrukturën e tyre IT për të krijuar dhe mirëmbajtur një faqe interneti

Përfitimet

QASJE

Qasja nga kudo në internet dhe sinkronizimi i mbështetur përmes të gjitha veglave të njohura për .asp или .php

Hosting në një server të përbashkët me performancë: fuqi përpunuese me 4 bërthama dhe memorie fizike 4 GB.

ZGJIDHJE E PLOTË

Regjistrim i përfshirë në një .mk domen – mojakompanija.com.mk

Përfshihen kutitë postare të domenit pritës – info@mojakompanija.com.mk

Një panel kontrolli i centralizuar për të përditësuar faqet e internetit dhe për të monitoruar performancën e tyre.

SIGURI

Shërbimi Web Hosting implementohet përmes serverëve më të mirë nga prodhues të njohur botëror, të cilët përditësohen rregullisht me përditësimet më të fundit të sigurisë.

Bazat e të dhënave (MS SQL) që ofrohen si shërbim për përdoruesit janë të vendosura në serverë të veçantë.

MBËSHTETJE TEKNIKE

24 orë mbështetje teknike profesionale

SHËRBIMET

PAKETA S M L
Hapësirë për hosting (GB) 1 20 50
Trafik i përfshirë pakufizuar pakufizuar pakufizuar
Numri i bazave 1 10 pakufizuar
MS SQL 2012 Server 1 GB 2 GB 3 GB
Windows Server 2012 R2 / Windows Server 2019
IIS 8.5 / IIS 10.0
ASP.net 2.0 / 3.5 / 4.0 / 4.5 / 4.7 / 4.8
Qasje e pakufizuar FTP
Regjistrimi falas i domenit në internet(*) Vitin e parë Vitin e parë Vitin e parë
E-adresa 10 50 100
Qasje SMTP/POP3/IMAP/Web
Administrimi i e-postës
Kapaciteti i e-kutisë postare 2 GB 2 GB 2 GB
Statistika mbi vizitat/frekuentimin
Ridrejtim 1 1 1
Domenë të përfshirë 1 5 10
Nëndomenë të përfshirë 2 10 30
Domenë të parkuar (aliases) 2 10 20
Monitorim 24 orësh i serverit
Certifikat SSL mbështetet mbështetet mbështetet
Plesk panel (Udhëzim përdorimi)
Më shumë
PAKETA S M L
Hapësirë për hosting (GB) 1 20 50
Trafik i përfshirë pakufizuar pakufizuar pakufizuar
Numri i bazave 1 10 pakufizuar
PHP  7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1
Qasje e pakufizuar FTP
Regjistrimi falas i domenit në internet(*) Vitin e parë Vitin e parë Vitin e parë
E-adresa 10 50 100
Qasje SMTP/POP3/IMAP/Web
Administrimi i e-postës
Kapaciteti i e-kutisë 2 GB 2 GB 2 GB
Statistika mbi vizitat/frekuentimin
Ridrejtim 1 1 1
Domenë të përfshirë 1 5 10
Nëndomenë të përfshirë 2 10 30
Domenë të parkuar (aliases) 2 10 20
Monitorim 24 orësh i serverit
Certifikat SSL falas falas falas
Wordpress toolkit falas falas falas
cPanel (Udhëzim përdorimi)
Më shumë
 • Çmimet pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

S


199 234,82
denarë në muaj

M


599 706,82
denarë në muaj

L


999 1178,82
denarë në muaj
 • Çmimet pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

E-adresë
shtesë


9.9 11,68
denarë në muaj

Regjistrimi i domenit në serverët DNS të Makedonski Telekom

399 470,82
denarë në vit

Ridrejtim në faqe interneti


499 588,82
denarë në vit

Nëndomen
shtesë


399 470,82
denarë në vit
 • Për regjistrimin e një domeni web (web adresë), më shumë informacion mund të gjeni këtu
 • Paketat nuk përfshijnë alias për e-adresat.
 • E-adresa që do të përdoret për të krijuar listën mailing përfshihet në kuotën (numrin) e duhur të e-adresave për secilën paketë individualisht.
 • Regjistrimi i emrit të domenit në serverët DNS të Makedonski Telekom vlen vetëm për domenet në pronësi të përdoruesit.
 • Paketat përfshijnë gjithashtu nëndomenët në zonën DNS të përdoruesit - A rekord (hartësimi i emrit të domenit me një adresë IP) dhe rekord MX (hartësimi i emrit të domenit me serverët për të njëjtin domen) - për faqet e hostuara jashtë paketave hosting në një server të përbashkët të Makedonski Telekom.
 • Nëndomenët e përfshirë i referohen kuotës totale të web hapësirës brenda paketës së përzgjedhur dhe nuk nënkuptojnë krijimin e e-adresave të nëndomenëve.
 • Brenda paketave të web hosting përfshihet Ridrejtimi deri në plus një domen (web adresë) që do të jetë në pronësi të përdoruesit (domeni i ri nuk përfshin riderejtim të e-postës).
 • Bazat e të dhënave SQL që janë të përfshira në paketat janë të hostuara ekskluzivisht në serverët e Makedonski Telekom.
Verzioni desktop