Business тарифи

Неверојатна понуда! Само со Business L добивате дури 100 GB мобилен интернет секој месец, вклучен во претплатата.

Сите Business тарифи со збoгатени поволности за подобра, побрза и посигурна деловна комуникација, во земјата и со странство.

  • Цени без ДДВ
  • Цени со ДДВ
Неограничени
разговори кон сите домашни мрежи

Вклучените минути можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

2 GB 1GB

Дополнителните 1 GB мобилен интернет можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

4G
499 589
денари месечно
Неограничени
разговори и СМС кон сите домашни мрежи

Вклучените минути и СМС пораки можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

30 GB 10 GB

Дополнителните 3 GB мобилен интернет можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

4G

Stream On

799 943
денари месечно
Без буџет и договорна обврска
649 766
денари месечно

Повластена претплата без буџет и договорна обврска

Неограничени
разговори и СМС кон сите домашни мрежи

Вклучените минути и СМС пораки можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

100 GB 20 GB

Дополнителните 5 GB мобилен интернет можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

4G

Stream On

50 минути кон меѓународни мрежи
1.199 1.415
денари месечно
Без буџет и договорна обврска
949 1.120
денари месечно

Повластена претплата без буџет и договорна обврска

Неограничени
разговори и СМС кон сите домашни мрежи

Вклучените минути и СМС пораки можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

100 GB 30 GB

Дополнителните 9 GB мобилен интернет можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

4G

Stream On

100 минути и 50 СМС кон меѓународни мрежи
50 Роаминг минути (појдовни и дојдовни)
500 MB интернет во роаминг
1.999 2.359
денари месечно
Неограничени
разговори и СМС кон сите домашни мрежи

Вклучените минути и СМС пораки можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

100 GB 30 GB

Дополнителните 13 GB мобилен интернет можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

4G

Stream On

200 минути и 100 СМС кон меѓународни мрежи
100 Роаминг минути (појдовни и дојдовни)
1 GB интернет во роаминг
2.999 3.539
денари месечно

Прикажаните поволности важат за секој нов или обновен Договор 24 во промотивниот период.

Вклучените роаминг минути и интернет во роаминг се валидни за истите држави и оператори кои важат и за Business Travel & Surf пакетите.

Вклучените роаминг минути се однесуваат за појдовни и дојдовни повици во роаминг. По искористување на вклучените минути во роаминг, дополнителниот сообраќај ќе биде наплатен по регуларни цени.

По надминување на вклучениот интернет во домашна мрежа брзината се намалува, но дополнителниот сообраќај не се доплаќа.

Цената за SMS порака во национални мрежи за тарифниот модел Business S е 5,4 денари.

Цената на SMS порака кон меѓународни зони е 6,9 денари, ММS порака чини 15 денари, а ММS кон меѓународни зони 35 денари.

Опцијата Stream On е вклучен во месечната претплата, но се активира само на барање на корисникот.

Екстра придобивките ви се лесно достапни за избор и активирање само преку Telekom MK апликацијата, согласно избраната мобилна линија.