СЕКОГАШ ПОВЕЌЕ СО MAGENTA 1 BUSINESS
ВИСТИНСКО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИТЕ БИЗНИС ПОТРЕБИ


Бидете во тек со вашите деловни ангажмани, секаде и секогаш достапни и набавете ги сите уреди што ќе го унапредат вашиот бизнис во процесот на дигитализацијата - со дополнителни флексибилни буџети.
Бенефициите за сите наши корисници со Magenta 1 Business се: повеќе интернет секаде и секогаш и дополнителни флексибилни буџети за секој нов или обновен договор.

Од сега, и НОВИ, ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРИДОБИВКИ И ВО БИЗНИС!

Сите корисници на тарифен модел Magenta 1 Business кои ќе склучат нов договор или ќе го обноват постоечкиот договор на 24 месеци ќе може да ги користат дополнителните придобивки

За целосна, конструктивна и успешна деловна комуникација - секаде и секогаш.
Македонски Телеком, Вашиот вистински партнер во дигиталната трансформација на вашиот бизнис.

СОСТАВЕТЕ ГО ВАШИОТ MAGENTA 1 BUSINESS ПАКЕТ

Калкулатор

СОСТАВЕТЕ ГО ВАШИОТ ИДЕАЛЕН
БИЗНИС ПАКЕТ И ДОБИЈТЕ ПОВЕЌЕ

НАМАЛЕНА ПРЕТПЛАТА

-20% на месечната
претплата.

ПОВЕЌЕ ИНТЕРНЕТ

За уште полесна
комуникација.

АТРАКТИВНИ БОНУСИ

За набавка на смартфон,
таблет или лаптоп.

СИГУРЕН ПАРТНЕР НА ВАШИОТ БИЗНИС

Сé на едно место
ПО СУПЕР ЦЕНА

Сите Телеком услуги на едно место и во една сметка.

Флексибилност

Слобода при изборот на услуги, зависно од вашите потреби за комуникација.

Буџет за уреди по супер поволни цени

Буџет за набавка на смартфон, лаптоп, телевизор, принтер, комјутер, таблет, по ваш избор, со потпишување договор на 24 месеци.

Мобилен интернет на
втор уред

Бесплатна интернет картичка за втор уред (лаптоп, таблет) за споделување на мобилниот интернет вклучен во тарифата.

ТЕЛЕВИЗИЈА ЗА САМО 399 ДЕН.

MaxTV услугата со вклучени ексклузивни спортски содржини за само 399 ден.

MAGENTA 1 BUSINESS УСЛУГИ

Сите услуги, фиксни, мобилни и интернет кои се дел од Magenta 1 Business пакетот, се достапни во три опции: S/M/L.
Направете ја комбинацијата која најмногу им одговара на вашите потреби и добијте 20% попуст на вкупната месечна претплата со склучување договор на 24 месеци.

МОБИЛНИ УСЛУГИ

Неограничени разговори и зголемен супер брз 4G интернет во домашната мрежа.

ФИКСНИ УСЛУГИ

Неограничени разговори и вклучени минути кон меѓународни мрежи.

ИНТЕРНЕТ И CLOUD УСЛУГИ

Супер брз интернет, бесплатен домен со името на вашата компанија и заштита на компјутерите со Kasperski Internet Security

ПОБАРАЈТЕ СОВЕТ ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ

Консултирајте се со Телеком агентите кои ќе ви помогнат да го одберете најдобриот пакет за вашиот бизнис!

Составете го Вашиот Magenta 1 Business пакет


pageArea reserved, leave empty!!!