MaxTV - најдобрата дигитална телевизија

MAXTV – ПОВЕЌЕ ОД ТЕЛЕВИЗИЈА!

Уживајте во супериорно ТВ искуство со ексклузивни спортски содржини, огромен избор на филмови и серии и не пропуштајте никогаш ништо, со најдобрата интерактивна телевизија MaxTV - на сите екрани.

  • Цени без ДДВ
  • Цени со ДДВ

MaxTV за
Magenta 1 Business и
Business office

Првиот медија приемник следува бесплатно.

399 470,82
денари месечно

Што добивате со MaxTV

Надомест за медија приемник

  • Цени без ДДВ
  • Цени со ДДВ
  • Бесплатно - за прв медија приемник
  • 890 1050,2 ден. еднократно – за втор медија приемник
  • 117,8 139 ден./месечно – за 3, 4 и 5ти медија приемник
Десктоп верзија