БИЗНИСОТ НЕ СМЕЕ ДА ЧЕКА

Отсега сите наши продажни агенти ви стојат на располагање за совет како да го направите најдобриот избор за комуникација и дигитализација на вашиот бизнис . Ве очекуваме во најблиската продавница, по ваш избор, во време кое вие ќе го одберете.

Закажете состанок, не губете време на чекање во продавница. 

Продавница
Сервис
Потврдете за резервација со
SMS порака
Е-адреса
Изберете датум
Внесете код
Десктоп верзија