Mobile Surf

Сега тарифите за мобилен интернет се достапни по уште поповолни цени во пет Mobile Surf тарифни модели. Одберете ја тарифата што најмногу ви одговара во комбинација со СИМ картичка, почнувајќи од 99 ден. месечно со 100 МВ интернет и сурфајте со најбрзиот интернет од вашиот лаптоп или таблет.

Тарифа

Вклучен сообраќај

Цена (ден./месечно)

Mobile Surf Basic

100 MB

83,89

Mobile Surf Start

300 MB

168,64

Mobile Surf Medium

1 GB

253,38

Mobile Surf Comfort

3 GB

380,50

Mobile Surf Premium

10 GB

677,11

  • Сега, со нашите комуникациски решенија имате и целосна контрола врз потрошената количина на сурфање. Доколку го искористите интернетот вклучен во месечната претплата, ќе ви пратиме SMS информација.
  • Во случај да го надминете вклучениот сообраќај, дополнителниот интернет сообраќај не се наплаќа, а брзината на интернетот се намалува.
  • Активирајте Mobile Surf во најблиската Телеком продавница во кој било ден од месецот, а ќе добиете интернет како за цел месец!
  • Интернетот вклучен во месечната претплата може да се користи само во мобилната мрежа на Македонски Телеком.Цената на SMS пратен преку овој тарифен модел е 5,9 ден., MMS 17,7 ден. а MMS кон интернационални зони чини 41,3 ден.
  • Во случај да го надминете вклучениот сообраќај, дополнителниот интернет сообраќај не се наплаќа, а брзината на интернетот се намалува на 64/64 Kbps.
Одберете некој од уредите што најмногу им одговара на вашите потреби!pageArea reserved, leave empty!!!