Пакети за меѓународни разговори


За да ги намалите вашите трошоци, активирајте месечни пакети со вклучени разговори или пак, месечен пакет со кој ќе добиете 30% попуст на цените кон странство валидни за вашиот тарифен модел.

Пакетите се активираат со јавување на 120, преку продажен агент или во некоја од Телеком продавниците.


Пакети со вклучени разговори кон странство

  • Цени без ДДВ
  • Цени со ДДВ
  Пакет меѓународни разговори - 50 Пакет меѓународни разговори - 100 Пакет меѓународни разговори - 200
Цена на пакетот 499 ден.589 ден. 799 ден.943 ден. 1.199 ден.1.415 ден.
Вклучени минути во пакетот 50 мин. 100 мин. 200 мин.

Пакет за попуст на разговори со странство

  • Цени без ДДВ
  • Цени со ДДВ
  Пакет за 30% попуст на цени
Месечна претплата 150 ден.177 ден.

Попустот важи за повици кон Европа, САД, Австралија и Канада.

Десктоп верзија