Најдобрата мрежа сега потврдено од корисниците и од Ookla®

Благодарение на вашите мерења на целата територија на Македонија, потврдено е дека ја имаме најдобрата мобилна мрежа со најдобра покриеност, што се докажа со реални мерења извршени од вас, корисниците. Знаеме колку е важно да останете поврзани секогаш и секаде и токму затоа ја обезбедивме најдобрата мобилна мрежа во цела Македонија.

Македонски Телеком ја доби престижната Ookla® награда за најдобра мобилна мрежа врз основа на податоците од Speedtest Intelligence® коишто ја потврдуваат супериорната брзина на мобилната мрежа, најголемото покривање на територијата на Македонија и најдобриот квалитет на мрежата.

5G мрежата на Македонски Телеком е потврдена од Ookla® како најдобрата во Македонија, што е резултат на нашата постојана посветеност на развојот на најдобрата и најсовремената мрежна инфраструктура.

Ookla

Мобилна мрежа

Подготвени за иднината

Модернизацијата на мобилната мрежа овозможи да се задоволат барањата за зголемен сообраќај и поголема брзина на преносот на податоци, а истовремено да се одржуваат на највисоко ниво клучните перформанси на квалитетот на мрежата.

5G

Најбрзи и со најдобра покриеност

Со 5G го трансформиравме начинот на кој живееме, работиме и ја користиме модерната технологија.

Изберете го најбрзиот 5G интернет со најдобра покриеност на најдобрата мрежа во Македонија.

Фиксна мрежа

Оптичка мрежа број еден

Првата и најголема мрежа во Македонија - стабилна, брза и супериорна, за најдобро корисничко искуство, секогаш.

Оптички интернет

Најголема и најбрза водечка мрежа

Искусете ја супериорната брзина на оптичкиот интернет на најдобрата и најголема мрежа во Македонија. Одберете пакет според вашите потреби и уживајте во придобивките со супер брзиот и најстабилен оптички интернет за дома, со брзини до 1 Gbit/s.

Десктоп верзија