Business тарифи

ПОВРЗАНИ каде и да сте!

Искористете ја одличната летна понуда и останете поврзани со случувањата во вашиот бизнис и кога сте во странство, со промотивно вклучените 500 МВ и 500 минути во роаминг, достапни за користење цело лето.
Повеќе информации околу земјите и операторите за кои е достапна промоцијата дознајте овде.

Понудата со вклучен роаминг важи до 21 септември 2017 година, и ја добиваат еднократно сите нови и постојните Business корисници кои ќе склучат договор за лојалност. Вклучените минути може да се користат за појдовни и дојдовни повици во роаминг до 21 септември 2017.

По надминување на промотивно вклучениот интернет во роаминг, заради контрола на трошоците, пристапот до услугата ќе биде оневозможен. За понатамошно користење на интернет во роаминг, потребно е да активирате некој од Business Travel & Surf пакетите.

SAMSUNG J5 2016

Цена на уред 13.990 ден.

99
ден. × 24 РАТИ

SAMSUNG J3 2016

Цена на уред 10.990 ден.

1
ден. ВО ГОТОВО

HUAWEI P9 LITE

Цена на уред 15.990 ден.

229
ден. × 24 РАТИ

HUAWEI P8 LITE

Цена на уред 11.990 ден.

1
ден. ВО ГОТОВО

*Понудата важи за сите деловни корисници коишто ќе склучат договор на 24 месеци.

Цените на уредите се со пресметан ДДВ.


Цени без ДДВ

Business тарифи Business S Business M Business L Business XL Business XXL
Месечна претплата 399 ден. 699 ден. 1.199 ден. 1.999 ден. 2.999 ден.
Mинути кон Tелеком Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Минути кон другите национални мрежи /
СМС пораки кон сите национални мрежи / / Неограничено Неограничено Неограничено
Минути кон меѓународни мрежи / / / 100 200
СМС пораки кон меѓународни мрежи / / / 50 100
Роаминг минути (појдовни и дојдовни) 1 / / / 50 100
4G мобилен интернет во национални мрежи 2 300 MB 2 GB 5 GB
10 GB 10 GB
LOOP 5 GB 10 GB 15 GB 15 GB 15 GB

Цената кон други национални мрежи за тарифниот модел Business S е 5,4 денари со интервал на тарифирање на една минута.

Цената за SMS порака во национални мрежи за тарифните модели Business S е 5,4 денари и 4,9 денари за Business М.

Цената на SMS порака кон меѓународни зони е 6,9 денари, ММS порака чини 15 денари, а ММS кон меѓународни зони 35 денари.

Цени за меѓународни повици

1 Вклучените роаминг минути се однесуваат на појдовни и дојдовни повици за Србија, Босна и Херцеговина и Црна Гора.

2 По надминување на вклучениот интернет брзината се намалува, но дополнителниот сообраќај не се доплаќа.

За користење на Loop услугата потребно е регистрирање на www.loop.mk

Постојните корисници на Business S,M,L,XL, XXL тарифните модели кои не склучиле договор за лојалност во промотивниот период исто така можат да ја активираат промотивната услуга 500 MB и 500 минути вклучен роаминг на говорниот автомат на бројот 141555.

Цени со ДДВ

Business тарифи Business S Business M Business L Business XL Business XXL
Месечна претплата 471 ден. 825 ден. 1.415 ден. 2.359 ден. 3.539 ден.
Mинути кон Tелеком Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Минути кон другите национални мрежи /
СМС пораки кон сите национални мрежи / / Неограничено Неограничено Неограничено
Минути кон меѓународни мрежи / / / 100 200
СМС пораки кон меѓународни мрежи / / / 50 100
Роаминг минути (појдовни и дојдовни) 1 / / / 50 100
4G мобилен интернет во национални мрежи 2 300 MB 2 GB 5 GB
10 GB 10 GB
LOOP 5 GB 10 GB 15 GB 15 GB 15 GB

Цената кон други национални мрежи за тарифниот модел Business S е 6,4 денари со интервал на тарифирање на една минута.

Цената за SMS порака во национални мрежи за тарифните модели Business S е 6,4 денари и 5,8 денари за Business М.

Цената на SMS порака кон меѓународни зони е 8,1 денари, ММS порака чини 17,7денари, а ММS кон меѓународни зони 41,3 денари.

Цени за меѓународни повици

1 Вклучените роаминг минути се однесуваат на појдовни и дојдовни повици за Србија, Босна и Херцеговина и Црна Гора.

2 По надминување на вклучениот интернет брзината се намалува, но дополнителниот сообраќај не се доплаќа.

За користење на Loop услугата потребно е регистрирање на www.loop.mk

Постојните корисници на Business S,M,L,XL, XXL тарифните модели кои не склучиле договор за лојалност во промотивниот период исто така можат да ја активираат промотивната услуга 500 MB и 500 минути вклучен роаминг на говорниот автомат на бројот 141555.

pageArea reserved, leave empty!!!