Pako për Internet mobil në roaming

Biznesi në roaming - nuk mund të presë!
Aktivizoni pako Business Travel & Surf

Zgjidhni pako sipas nevojave tuaja dhe lundroni lirshëm nga telefoni juaj edhe kur jeni jashtë vendit!

  • Çmime pa TVSH
  • Çmimet me TVSH
  Business
Тravel&Surf S
Business
Тravel&Surf M
Business
Тravel&Surf L
Çmimi i pakos 599 den.707 den. 1.499 den.1.769 den. 2.499 den.2.949 den.
Internet i përfshirëт 300 MB600 MB 1 GB2 GB 2 GB4 GB
Vlefshmëria kohore e pakos 30 ditë 30 ditë 30 ditë

Promovimi i paketave roaming është i vlefshëm deri më 30 nëntor 2021.

Përfitimet

Kontrollë të plotë mbi shpenzimet në roaming

Pasi që të shpenzohet trafiku i përfshirë në pako, Internet qasja bllokohet dhe Ju tërësisht jeni të mbrojtur nga shpenzimet e paparashikueshme për periudhë prej 30 ditëve pas aktivizimit.

Të lidhur në Evropë dhe botë

Pakot Business Travel & Surf janë në dispozicion në më tepër se 41 shtete dhe 71 operatorë në Evropë dhe botë.

Një pako për më tepër udhëtime

Një pako mund të përdoret për më tepër udhëtime të njëpasnjëshme gjatë 30 ditëve.

Roaming në aparatin e dytë (tablet/llaptop) pa kompenzim shtesë

Shfrytëzuesit e Magenta 1 Business që kanë Internet kartelë për aparat të dytë (tablet, llaptop), pakon e aktivizuar të linjës mobile mund ta shfrytëzojnë edhe në aparatin e dytë pa kompenzim shtesë.

Si të aktivizoni pako

Zgjidhni pakon tuaj duke u lajmëruar në *140#. Thirrja është falas nga rrjeti i Makedonski Telekom dhe nga roamingu.

Pakon për Internet mobil në roaming mund ta aktivizoni edhe duke u lajmëruar në numrin 142 099. Thirrja është falas nga rrjeti i makedonski telekom, ndërsa në roaming paguhet sipas çmimeve të rregullta për roaming.

Pse Business Travel & Surf?

Me Business Travel & Surf keni kontroll të plotë mbi shpenzimet e internetit jashtë vendit!

Me qëllim që t’ju mbrojmë nga shpenzimet e paplanifikuara të internetit derisa jeni jashtë vendit, inkorporuam sistemin e bllokimit automatik të qasjes tuaj deri te interneti:

  • Nuk do ju lejohet të qaseni në internet nëse vetë kyqeni, ose telefoni juaj automatikisht ju transferon në rrjetin e operatorit tjetër që nuk është pjesë e pakos suaj. Shtetet dhe operatorët dhe për të cilët vlen kjo ofertë mund ti shikoni këtu;
  • Për kontroll më të plotë mbi shpenzimet, do të pranoni SMS lajmërim çdoherë kur të shpenzoni 80% dhe 100% të internet komunikacionit të përfshirë në pakon e zgjedhur;
  • Do të pranoni SMS lajmërim edhe 24 orë para skadimit të kohëzgjatjes së pakos;
  • Nëse e shpenzoni internet komunikacionin nga pakoja para se të skadojë vlefshmëria e saj, nuk do mundeni të qaseni në internet për ditët në vijim të vlefshmërisë së pakos, nëse nuk aktivizoni pako të re. Ky mekanizëm është bërë me qëllim që t’ju mbrojë nga internet shpenzimet e papritura pas tejkalimit të internet komunikacionit të përfshirë në pako.

Mund të aktivizoni pako të re vetëm nëse tërësisht e shfrytëzoni komunikacionin nga pakoja, ose pas skadimit të vlefshmërisë së internet pakos së aktivizuar (30 ditë).

Operatorë për të cilët vlejnë pakot Biznis Travel & Surf

Shtetet Operatorë për të cilët vlejnë pakot Biznis Travel & Surf
Shqipëria Telekom Albania
Austria T-Mobile AUT
Mobilkom (A1 Telekom Austria AG)
Belgjika Telenet (KPN Group Belgium NV/SA) - BASE
Belgacom Mobile (Proximus )
Bjellorusi Mobile TeleSystems (RB)
Bosnjë dhe Hercegovinë BH TELECOM
M:TEL
ERONET
Bullgaria Vivacom
Telenor (Globul)
MOBILTEL EAD
Kanadaja Bell
Telus
Kroacia Hrvatski Telekom
Tele 2 Group
Çekia T-Mobile Czech Republic
Telefonica O2 Czech Rep.,a.s.
Danimarka Telenor
Estoni Tele 2
Franca Orange France
SFR France
Gjermania Telekom Deutschland
E-Plus Germany
Telefonica O2 Germany
Greqia Cosmote Greece
WIND HELLAS
Hungaria Magyar Telekom Plc
Telenor
Irlanda Meteor
Izraeli Partner Communication Israel
Pelephone Communications
Italia Telecom Italia
Wind Tre Italia ITAWI
Vodafone Omnitel N.V.
Japonia SoftBank Mobile Corp.
Kosova
Monaco Telecom (VALA 900)

Ipko Kosovo
Letonia Tele 2
Lihtenshtajni Telekom
Lituania Tele 2
Luksemburgu Tango Luxemburg
Post
Malta Melita Mobile
Mali i Zi Pro Monte Montenegro
MTEL Montenegro (RB)
Crnogorski Telekom
Holanda T-Mobile Netherlands BV
KPN B.V.
Norvegjia Telenor
Polonia ERA GSM Poland (T-Mobile Poland)
Portugalia NOS (Sonaecom)
Vodafone Portugal
Katari Q-TEL Qatar
Kinë China Unicom
Rumania Telekom Romania Mobile S.A.
Rusia KB Impuls (Vimpelkom)
Megafone
SHBA T-Mobile USA
Serbia Telenor Serbia
Telekom Srbija
A1 Srbija
Singapori Starhub
Sllovakia T-Mobile Slovakia
Sllovenia Tusmobil d.o.o.
Si.Mobil Slovenja
Telekom Slovenije
Spanja Orange
Telefonica Moviles Spain (Movistar)
Vodafone Espana S.A.U.
Suedia Telenor
Tele 2 Group
Zvicra Orange Communications SA
Sunrise Communications AG
Swisscom Switzerland Ltd.
Thailand True Move H Universal Ltd II
Turqia Turkcell
AVEA Iletisim Hizmetleri A.S.
Britania e Madhe JV EE Ltd. (ex T-Mobile GBR)
Telefonica O2 UK Limited
Vodafone Telekomunikasyon A.S.
Vodafone UK
Ukraina Kyivstar

Intervali i tarifimit është në 10Kb.

PROMO PAKO TRAVEL & SURF BALKAN

Jini të lidhur në udhëtimet tuaja jashtë vendit me promo pakon e re Travel & Surf Balkan me 2GB 3GB internet mobile të përfshirë në roaming me vlefshmëri prej 30 ditëve nga dita e aktivizimit, për vetëm 699499 denarë me TVSH.

Nëse këtë verë udhëtoni në Shqipëri, Bullgari, Greqi, Kosova, Turqi, Kroaci dhe në Malin e Zi, pakoja Travel & Surf Balkan Promo është zgjidhja e vërtetë për ju.,

Shqipëri Telekom Albania
AlbTelecom
Bullgari Vivacom Bulgaria
Telenor
Greqi Cosmote Greece
Wind
Kosova Monaco Telecom (VALA 900)
IPKO
Turqi Turkcell
Vodafone
Kroaci Hrvatski Telekom
Tele2
Mali i Zi Crnogorski Telekom
Telenor
Srbija Telekom Srbija
Telenor

Promovimi i paketave roaming është i vlefshëm deri më 30 nëntor 2021.

Aktivizoni pakon duke u lajmëruar në numrin 120 ose përmes agjentit tuaj shitës.

Pasi të shpenzohet trafiku i përfshirë në pako, qasja në internet bllokohet dhe tërësisht jeni të mbrojtur nga shpenzimet e paparashikueshme për periudhën prej 30 ditëve nga dita e aktivizimit.

Promocioni vlen deri më 31.04.2019.

Me rëndësi! Promo pakot Travel & Surf Balkan vlejnë vetëm nëse jeni të kyçur në rrjetet e operatorëve mobile të shënuar në tabelat. Për shembull: Nëse gjendeni në Greqi, duhet të jeni të kyçur në rrjetin mobile të operatorit grek Cosmote, që të mund të shfrytëzoni promo internet pakon Travel and Surf Balkan, përndryshe interneti në roaming është i bllokuar.


Këshilla se si ta shfrytëzoni në mënyrë të mençur internetin jashtë vendin