Telekom MK App

HYNI NË LOJË PËR UDHËTIM PREJ 3.000 € OSE T Phone Pro 5G

За сите припејд и постпејд корисници
Наградна игра 2024

Rregullat e pjesëmarrjes në lojën shpërblyese

Rregullat e pjesëmarrjes janë të thjeshta, të gjithë abonuesit tanë privatë pripejd dhe postpejd marrin pjesë në lojën shpërblyese.

Gjithçka që duhet të bëni për të hyrë në lojën shpërblyese është të regjistroheni përmes aplikacionit Telekom MK, t'i lini të dhënat e nevojshme dhe të tërheqjet.
Karta juaj SIM duhet të jetë aktive dhe ju duhet të keni një pëlqim të vlefshëm të marketingut të drejtpërdrejtë për të gjithë kohëzgjatjen e lojës shpërblyese. I keni 2 shanse për të fituar shpërblime të vlefshme, dy tërheqje për 16 shpërblime më 24 qershor dhe 30 shtator.

SHPËRBLIME:

Shpërblimi kryesor - Udhëtim i ëndrrave në vlerë prej 3.000 €

x15 smartfonë - T Phone Pro 5G (2023)

Kohëzgjatja e lojës shpërblyese:

1.5.2024 – 30.9.2024

Dy tërheqje:
Tërheqja e parë është më 24.6.2024
Tërheqja e parë është më 30.9.2024

Rregullat zyrtare të lojës shpërblyese

UDHËTIM PREJ 3,000 €

Shpërblimi kryesor është UDHËTIMI I ËNDRRAVE!
Ndajmë kupon prej 3000 eurosh për një udhëtim në destinacionin që ju e dëshironi vetëm ose me dikë, vendimi është i juaji!
Si dhe me çdo tërheqje ndajmë edhe 15 telefona inteligjentë, edhe atë T Phone Pro 5G (2023) mrekullueshëm ,  telefon 5G me një kamerë të shkëlqyer, performancë superiore dhe 256 GB memorie!

Fitues në lojën shpërblyese

Verzioni desktop