{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

„Sea Hero Quest“ – првата мобилна игра во светот за борба против деменцијата сега и со VR (virtual reality) верзија