Контакт за медиуми

press@telekom.mk Е-адреса

ПРЕС ЦЕНТАР

Соопштенија за медиуми

20.03.2024

Македонски Телеком воведува нова генерација дигитална телевизија: MagentaTV

Македонски Телеком воведува нова генерација дигитална телевизија – MagentaTV, иновативна ТВ платформа којашто нуди едно сосема ново, модерно ТВ доживување во согласност со современите навики и интереси на корисниците. Новата телевизија е достапна секогаш и секаде и на сите екрани, со слика и звук со висок квалитет, модерен интерактивен интерфејс,

11.03.2024

Македонски Телеком со моќна кампања за вистинско поврзување: да направиме место за емпатија, разбирање и блискост

Македонски Телеком ја започнува кампањата „Да направиме место“ со којашто поттикнува и инспирира отвореност и меѓусебно разбирање коишто се важни за вистинско поврзување.

29.02.2024

Дојче Телеком со возбудливи иновации на Светскиот конгрес за мобилна технологија во Барселона

Дојче Телеком, како еден од водечките телекомуникациски оператори во светот, го претстави своето напредно портфолио на технолошки иновации на Светскиот конгрес за мобилна технологија (MWC) во Барселона. Новитетите вклучуваат високо-технолошки решенија за комуникација со помош

Информации

01.03.2024

Јавен повик за свикување на Собрание на Македонски Телеком АД-Скопје

Согласно Законот за трговски друштва и Статутот на Македонски Телеком АД - Скопје (Друштвото), како и Одлуката на Одборот на директори за свикување на Собрание на Друштвото со Јавен повик, се објавува:

Фото галерии

Десктоп верзија