Aplikacionet mobile

Telekom MK

Aplikacioni Telekom MK ju ofron numër të madh shërbimesh dhe përfitimesh për menaxhimin me Telekom pripejd ose postpejd linjën tuaj.

më shumë

IDIVIDI horoskop

IDIVIDI horoskop është aplikacion që ju siguron informacione për horoskopin dhe bioritmin.

më shumë

Autobusko

Autobusko është aplikacion që ju siguron informacione për transportin public me autobusë (JSP) në Shkup.

më shumë

Posta folëse vizuele

Porositë tuaja folëse drejtpërdrejtë në aparatin tuaj telefonik.

më shumë

MaxTV GO

Me MaxTV GO mund të ndiqni televizionin më të mirë në Maqedoni nga kudo dhe përmes cilësdo pajisje me internet - smartfon, tablet ose kompjutor.

më shumë

Pres@Mobile

Pres@Mobile është aplikacion që ju siguron qasje të thjeshtë dhe të shpejtë deri te informacionet më të reja nga fusha e Lajmeve, Argëtimit dhe Sportit.

më shumë

Libri me emra telefonik

Libri me emra telefonik nga Makedonski Telekom mundëson kërkim në bazë të më shumë kritereve

më shumë

Smartfon test

Aplikacioni Smartfon test do ju ndihmojë mbi problemet me smartfonin tuaj. Testoni aparatin tuaj dhe pranoni rezultatet nga kontrollet.

më shumë

Libri i artë

Aplikacioni mundëson kërkim gjeo-lokalizues të ndërmarrjeve dhe personave tjerë juridikë në të dhënat në Libri i artë.

më shumë

IDIVIDI fjalor

IDIVIDI fjalor është aplikacion i cili ju siguron fjalor dykahësh shumëgjuhësor si dhe leksikon të fjalëve të huaja dhe interpretim të tyre në maqedonisht.

më shumë
Verzioni desktop