Autobusko

Makedonski Telekom AD Skopje

Shkarko:

Në bazë të lokacionit tuaj momental, aplikacioni do ju mundësojë këshilla precize dhe të shpejta si të arrini deri te destinacioni i dëshiruar.

Përveç kësaj, aplikacioni mund edhe t’ju shfaq aorarin e vozitjes, autobusat e ardhshëm në stacion të caktuar, stacionet e të gjithë linjave urbane dhe ndërurbane në hartë etj.

Për shfrytëzimin e hartave, ju duhet patjetër internet qasje..

Nëse keni propozime ose vërejtje për punën e aplikacionit ose jeni të interesuar për hapësirë reklamuese, dërgoni porosi në marketing@idividi.com.mk.

Verzioni desktop