Libri i artë

Makedonski Telekom AD Skopje

Shkarko:

Aplikacioni mundëson kërkim gjeo-lokalizues të ndërmarrjeve dhe personave të tjerë juridikë në të dhënat e Librit të artë.

Përparësitë themelore të aplikacionit janë:

  • Kërkim gjeo-lokalizues (rezultatet e para të përafërta)
  • Opcione për çdo rezultat: Thirrje, ruajtje në Librin e emrave, drejtim në hartë, shfaqje të hartës
  • Historia e kërkimit
  • Opcion për kërkim gjeo-lokalizues ose kërkim sipas qytetit

Libri i artë është praktik, lehtë i disponueshëm dhe aplikacion shumë i dobishëm.

Verzioni desktop