{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Фондацијата Т-Мобиле стана партнер со УНИЦЕФ во проширување на можностите за раниот детски развој