{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Македонски Телеком АД-Скопје и Т-Mobile Македонија лидери на пазарот во силно конкурентно опкружување