{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Нова бенефиција за MaxTV корисниците со приклучок на оптика - до 5 медиа приемници со посебен телевизор