{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИНАРИ

Повеќе
Тибор Видош нов Раководен директор за клучни прашања во Македонски Телеком