ДОПОЛНИТЕЛЕН БУЏЕТ ЗА ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ


Отсега, покрај досегашната сума, флексибилниот буџет за бизнис корисниците ќе биде зголемен со активирање на некоја од дигиталните услуги: Fleet Managemenet, Office 365 или Веб хостинг и тоа за секоја линија, лиценца, односно пакет.

Покрај можноста за избор на смартфони, таблети и лаптопи, сега на располагање дополнително Ви стојат GPS уреди, сензори за гориво, печатари и други уреди кои дополнително ќе ја забрзаат дигитализацијата на вашиот бизнис и ќе додадат вредност на вашата работа.

СОСТАВЕТЕ ГО ВАШИОТ MAGENTA 1 BUSINESS ПАКЕТ

Калкулатор

СОСТАВЕТЕ ГО ВАШИОТ ИДЕАЛЕН
БИЗНИС ПАКЕТ И ДОБИЈТЕ ПОВЕЌЕ

НАМАЛЕНА ПРЕТПЛАТА

-20% на месечната
претплата.

ПОВЕЌЕ ИНТЕРНЕТ ЗАСЕКОГАШ

За уште полесна
комуникација.

УШТЕ ПОАТРАКТИВЕН БОНУС

За набавка на смартфон,
таблет или лаптоп.

СУРФАЈТЕ
ВО СТРАНСТВО

Со вклучен
300 MB интернет
во L.

СИГУРЕН ПАРТНЕР НА ВАШИОТ БИЗНИС

Сé на едно место
ПО СУПЕР ЦЕНА

Сите Телеком услуги на едно место и во една сметка.

Флексибилност

Слобода при изборот на услуги, зависно од вашите потреби за комуникација.

Буџет за уреди по супер поволни цени

Буџет за набавка на смартфон, лаптоп, телевизор, принтер, комјутер, таблет, по ваш избор, со потпишување договор на 24 месеци.

Вашата канцеларија 365 дена секаде со вас

Одберете го Office 365 по најповолна цена и имајте ги секогаш на дофат добро познатите канцелариски алатки Word, Excell, PowerPoint и професионална е-пошта како и One Drive for Business со 1TB онлајн простор за чување на документи.

Мобилен интернет на
втор уред

Бесплатна интернет картичка за втор уред (лаптоп, таблет) за споделување на мобилниот интернет вклучен во тарифата.

ТЕЛЕВИЗИЈА ЗА САМО 399 ДЕН.

MaxTV услугата со вклучени ексклузивни спортски содржини за само 399 ден.

MAGENTA 1 BUSINESS УСЛУГИ

Сите услуги, фиксни, мобилни и интернет кои се дел од Magenta 1 Business пакетот, се достапни во три опции: S/M/L.
Направете ја комбинацијата која најмногу им одговара на вашите потреби и добијте 20% попуст на вкупната месечна претплата со склучување договор на 24 месеци.

МОБИЛНИ УСЛУГИ

Неограничени разговори и зголемен супер брз 4G интернет во домашната мрежа. Промотивно!
Во L Пакетот, вклучени 300 МB интернет во роаминг.

ФИКСНИ УСЛУГИ

Неограничени разговори и вклучени минути кон меѓународни мрежи.

ИНТЕРНЕТ И CLOUD УСЛУГИ

Супер брз интернет, бесплатен домен со името на вашата компанија и заштита на компјутерите со Kasperski Internet Security


ПОБАРАЈТЕ СОВЕТ ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ

Консултирајте се со Телеком агентите кои ќе ви помогнат да го одберете најдобриот пакет за вашиот бизнис!

Составете го Вашиот Magenta 1 Business пакет


MAGENTA 1 BUSINESS

ВАШИТЕ БИЗНИС ПОТРЕБИ, НАШ ПРИОРИТЕТ

Комбинирајте ги фиксните, мобилни и интернет услуги што ви требаат и заштедете и до 20% на вкупната месечна претплата со склучување
договор на 24 месеци.

MОБИЛНИ УСЛУГИ

Зголемен супер брз 4G интернет и неограничени разговори со Magenta 1 Business.


S

399
денари месечно без ддв
319
денари месечно без ддв
*

Месечната цена со пресметан попуст и вклучен ДДВ изнесува 377 денaри

Неограничени разговори
во мрежата на Телеком

5,4 денари/минута за разговор кон други домашни мрежи

5,4 денари
за SMS кон
сите домашни мрежи

500 MB
4G интернет

M

699
денари месечно без ддв
559
денари месечно без ддв
*

Месечната цена со пресметан попуст и вклучен ДДВ изнесува 660 денaри

Неограничени разговори
кон сите домашни мрежи

4,9 денари
за SMS кон
сите домашни мрежи

L

1.199
денари месечно без ддв
959
денари месечно без ддв
*

Месечната цена со пресметан попуст и вклучен ДДВ изнесува 1.132 денaри

Неограничени разговори
кон сите домашни мрежи

Неограничени SMS
кон сите домашни мрежи

10 GB
4G интернет

Вашиот Magenta 1 Business пакет може да содржи неограничен број мобилни линии.

Понудата важи ограничен период и се однесува на нови и постојни корисници кои ќе склучат договор на 24 месеци. Цените се без вклучен ДДВ. Вклучениот роаминг во интернет е достапен во повеќе од 44 земји и 80 оператори во Европа и во светот, во истите земји и оператори што се вклучени во пакетите Business Travel & Surf. По надминување на вклучениот интернет во роаминг, заради контрола на трошоците, пристапот до услугата ќе биде оневозможен. За понатамошно користење на интернет во роаминг, потребно е да активирате некој од пакетите Business Travel & Surf.

ФИКСНИ УСЛУГИ

Неограничени разговори и вклучени минути за разговори кон меѓународни мрежи

S

499
денари месечно без ддв
399
денари месечно без ддв
*

Месечната цена со пресметан попуст и вклучен ДДВ изнесува 471 денaри

Неограничени разговори
во мрежата на Телеком

5,4 денари/минута за разговор кон други мобилни мрежи. 1 денар минута за разговори кон други фиксни мрежи

M

699
денари месечно без ддв
559
денари месечно без ддв
*

Месечната цена со пресметан попуст и вклучен ДДВ изнесува 660 денaри

Неограничени разговори
кон сите домашни мрежи

L

999
денари месечно без ддв
799
денари месечно без ддв
*

Месечната цена со пресметан попуст и вклучен ДДВ изнесува 943 денaри

Неограничени разговори
кон сите домашни мрежи

100 минути
кон меѓународни мрежи

Вашиот Magenta 1 Business пакет може да содржи неограничен број фиксни линии.
На секоја линија имате можност да додадете втор број по цена од 200 денари месечно без ДДВ. Месечната цена со ДДВ изнесува 236 денари.

ИНТЕРНЕТ И CLOUD УСЛУГИ


S

699
денари месечно без ддв
559
денари месечно без ддв
*

Месечната цена со пресметан попуст и вклучен ДДВ изнесува 660 денaри

500 GB интернет
До 10 Mbps/1 Mbps

1 GB Веб хостинг и
10 е-адреси

M

999
денари месечно без ддв
799
денари месечно без ддв
*

Месечната цена со пресметан попуст и вклучен ДДВ изнесува 943 денaри

Неограничен интернет
До 20Mbps/1Mbps

1 GB Веб хостинг и
10 е-адреси

L

1.599
денари месечно без ддв
1.279
денари месечно без ддв
*

Месечната цена со пресметан попуст и вклучен ДДВ изнесува 1.510 денaри

Неограничен интернет
До 200Mbps/200Mbps

1 GB Веб хостинг и
10 е-адреси

Одберете го најбрзиот интернет за вашата канцеларија и добијте лиценцирана заштита за вашиот компјутер и бесплатен домен со името на вашата компанија.
Статична IP адреса е достапна за интернет и Cloud услуги S и M по цена од 300 денари месечно без ДДВ. Месечна цена со вклучен ДДВ изнесува 354 денари. 

OFFICE 365 – ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА СЕКОГАШ СО ВАС

Одберете Office 365 лиценца која најмногу ви одговара и имајте ги сите добро познати Office алатки на дофат, од кој било уред, во секое време.

Office 365 Business Essentials

249
денари месечно

Office онлајн верзија:

 • Word;
 • Excel;
 • PowerPoint;
 • Outlook.

Услуги:

Exchange Online, деловна е-пошта синхонизирана на сите уреди

One Drive for Business, 1 TB онлајн простор за чување, едитирање и споделување на документите

SharePoint, интранет портал за заедничка работа

Microsoft Тeаms, алатка за поврзување на вработените во тимови

Skype for Business, алатка за веб конференција

Yammer, социјална мрежа за компаниска комуникација.

Office 365 Business

399
денари месечно

Office онлајн верзија:

 • Word;
 • Excel;
 • PowerPoint;
 • Outlook.

Office апликации за десктоп/
таблет/мобилни уреди:

 • Word;
 • Excel;
 • PowerPoint;
 • Outlook;
 • OneNote;
 • Publisher;
 • Access.

Услуги:

One Drive for Business, 1 TB онлајн простор за чување, едитирање и споделување на документите

Office 365 Business Premium

599
денари месечно

Office онлајн верзија:

 • Word;
 • Excel;
 • PowerPoint;
 • Outlook.

Office апликации за десктоп/
таблет/мобилни уреди:

 • Word;
 • Excel;
 • PowerPoint;
 • Outlook;
 • OneNote;
 • Publisher;
 • Access.

Услуги:

Exchange Online, деловна е-пошта синхонизирана на сите уреди

One Drive for Business, 1 TB онлајн простор за чување, едитирање и споделување на документите

SharePoint, интранет портал за заедничка работа

Microsoft Тeаms, алатка за поврзување на вработените во тимови

Skype for Business, алатка за веб конференција

Yammer, социјална мрежа за компаниска комуникација.

За повеќе информации посетете не на http://ict.telekom.mk/office-365.nspx

pageArea reserved, leave empty!!!