MAXTV GO

најдобрата телевизија каде и да сте!

ШТО E maxtv go?

MaxTV GO е услуга со која можете да ја следите најдобрата телевизија во Македонија од каде било и преку кој било уред на кој имате интернет - смартфон, таблет или компјутер.

Со MaxTV GO гледајте домашни и странски ТВ канали во движење и уживајте во ексклузивните Арена спортски канали во HD.

КОМПЛЕТНО ТВ ИСКУСТВО
НА СИТЕ ЕКРАНИ

ТВ ВО ЖИВО

Гледајте ги омилените MaxTV канали и кога сте во движење.

ЕКСКЛУЗИВНИ СПОРТСКИ СОДРЖИНИ

Вклучени Arena спортски канали во HD.

MAXTV GO ВОДИЧ

Информации за програмата од претходните 3 и следните 7 дена.

ПАУЗИРАЊЕ,
ПРЕМОТУВАЊЕ

Паузирање, премотување и враќање на содржините на одредени ТВ канали.

РОДИТЕЛСКА
КОНТРОЛА

Заштитете ги вашите деца од непримерна содржина.

ТВ-TEKA

Преглед на содржините емитувани во последните 3 дена.

ВИДЕОТЕКА

Вашето домашно кино достапно во секое време и насекаде.

СПОДЕЛУВАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

ПОТСЕТНИК

Добивајте известување пред почетокот на омилената емисија.

ТВ МИКС

Истовремено гледајте 4 ТВ канали во живо.

MAXTV GO
мобилна апликација

MaxTV GO
на вашиот компјутер

Maxtv go
ТВ канали

MaxTV GO за деловни корисници

M
за MaxTV со Office Complete / 3 Max Office
 • До 60 ТВ канали
 • Целосни ТВ функционалности:
  Паузирање, премотување, ТВ-тека, ТВ водич, видеотека, потсетник, родителска контрола.
 • Достапен на 3 уреди
99 денари* месечно

Интернет сообраќајот реализиран при користење на MaxTV GO преку мобилна мрежа, ќе ви биде наплатен согласно ценовникот за мобилен интернет од вашиот оператор.

M
за MaxTV со Magenta 1 Business
 • До 60 ТВ канали плус Arena Sport 2, 3, 4 HD каналите
 • Напредни ТВ функционалности:
  паузирање, премотување, ТВ-тека, ТВ водич, видеотека
 • 10 GB вклучен сообраќај за следење ТВ преку смартфон
 • Достапен на 2 уреди по мобилен број
0 денари месечно

MaxTV GO М пакетот наменет за Magenta 1 Business корисниците е достапен бесплатно до 31.12.2017. Почнувајќи од 01.01.2017 Magenta 1 Business корисникот може да ја активира MaxTV GO услугата само доколку има активна MaxTV услуга.

Како се користи
MAXTV GO?

Повеќе

Често поставувани прашања?

Повеќе
pageArea reserved, leave empty!!!