{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИНАРИ

Повеќе
pageArea reserved, leave empty!!!
Андреас Маиерхофер стапува на позицијата главен извршен директор на Македонски Телеком