{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Млади иноватори од нашата земја ќе учествуваат во глобалниот младински предизвик „Generation Unlimited“ (Генерација без граници) со две решенија за #ДигиталнаИнклузија на деца со попреченост