{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

„Sea hero quest” – прва мобилна игра во светот за борба против деменцијата на групацијата ДОЈЧЕ ТЕЛЕКОM