{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Светски конгрес на мобилни технологии во Барселона - Македонски Телеком најави прототип на „смарт“ маски за заштита од загадување