{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Во тетовско Селце отворен првиот центар за ран детски развој во рамките на иницијативата “Првите 5 се најважни на свет”