Gaming Booster

За вистинско gaming доживување
Активирај преки Телеком Мк Апп

Геjмаш на бавен интернет со jitter и висока латенција?
Доста е!

Тебе ти треба беспрекорен гејмерски интернет пакет за повеќе да не се грижиш за било какви пречки. Наместо нервоза заради технички проблеми, фокусирај се на својата стратегија, усоврши ги вештините и гејмај како вистински професионалец.

Запознај се со Gaming booster пакетите од Телеком, единствено достапни на најсупериорната оптичка мрежа во Македонија!

Што се Gaming booster пакетите?

Создадени во соработка со гејмери, Gaming booster пакетите го содржат најдоброто од нашата мрежа за совршено гејминг искуство:

  1. Загарантирани супериорни брзини
  2. Sticky IP  адреса која останува непроменета во целиот период помеѓу рестартирање на уредите
  3. Исклучителна стабилност т.е. минимален jitter
  4. Минимална латенција (ping&lag)

Телеком Gaming Booster

1. Вашиот личен автопат

Брзината сама по себе не е доволна, и тоа го знае секој сериозен гејмер. Со Gaming booster пакетите на Телеком добиваш приоритетен интернет, а со тоа и посебна лента на нашиот „интернет автопат“ со брзина од најмалку 300 mbps. Збогувај се со пречките и застоите - гејмај безгрижно на најдобрата оптичка мрежа во Македонија.

2. Sticky IP адреса

Sticky IP адресата е твојата приватна онлајн соба за гејминг, достапна секогаш кога ќе се закачиш. Никој нема да ти смета за време на интензивните игри, затоа подготви се за пријатно и безгрижно гејминг искуство со секое вклучување.

3. Минимален Jitter

Најнапредната оптичка технологија во Gaming booster пакетите го сведува jitter-от на минимум. А тоа значи - збогум прекини, збогум чекање.

4. Ниска латенција

Минимално доцнење = максимално гејминг уживање. Gaming booster пакетите овозможуваат врвно искуство, тебе ти преостанува само да демонстрираш доминација.

GAMING BOOSTER ПАКЕТИ

Достапни за корисниците на оптички интернет во Magenta 1, Internet&TV и Internet

Gaming Booster 300

300/300 Mbps

499
денари месечно
299
денари месечно

без дополнителен надомест

Gaming Booster GIGA

1/1 Gbps

без дополнителен надомест

Активирај го твојот Gaming booster преку Telekom Mk апликацијата веднаш и уживај во неповторливото gaming искуство само на најдобрата оптичка мрежа во Македонија!

Десктоп верзија