Интернет пакети - за оние на кои им треба уште повеќе интернет

За повеќе интернет активирајте Интернет пакет според вашите потреби:

  • Еднократен 30 - дневен пакет за корисниците што го искористиле вклучениот интернет во тарифата

Интернет пакети

2 GB

199 денари

5 GB

299 денари

Корисниците кои немаат вклучен интернет во тарифата може да активираат и дневен пакет за интернет:

Дневен пакет

300 MB

29 денари

Дневниот пакет важи 24 часа од моментот на активирање

Активирање на пакетите

  • Преку мобилната апликација TELEKOM MK

  • Со јавување на бесплатниот говорен автомат 140 140
  • Преку визуелниот автомат со јавување на бесплатниот број *122#
  • Преку порталот Мој Телеком во менито Мои поволности
  • Со праќање бесплатен SMS на 140 140 со текст:
Тип на пакет/клучен збор 30 дневни Интернет пакети
Интернет пакет S 30DNEVEN2GB
Интернет пакет M 30DNEVEN5GB
MOBILE SURF ДНЕВЕН ПАКЕТ DNEVEN
  • Интернет пакетите важат за сите тарифните модели
  • Овие пакети не важат во роаминг
  • Тарифирањето на интернетот е на 10 KB.

Повторливите месечни пакети кои автоматски се реактивираат секој месец, сѐ до нивно деактивирање, засега остануваат непроменети.

pageArea reserved, leave empty!!!