SERIALET,
FILMAT DHE
PËRMBAJTJET TELEVIZIVE TË PREFERUARA KUDO

Për të qenë të përditësuar me përmbajtjet më aktuale nga produksioni botëror! Internet pa kufi për YouTube, Netflix, HBO Max и MaxTV GO. Ndiqni përmbajtjet tuaja të preferuara video nga smartfoni, pa shpenzuar nga paketa mujore e internetit.

Opsioni Stream On është i disponueshëm për aktivizim pa pagesë shtesë vetëm përmes aplikacionit Telekom MK, si pjesë e përfitimet e Telekomit të disponueshme për të gjithë përdoruesit e Magenta 1 dhe Mobile me një llogari aktive elektronike.

Për kë është i dedikuar opsioni
STREAM ON?

Stream On është i dedikuar për gjeneratën Z dhe këdo që ndihet kështu! Duke qëndruar të përditësuar me idetë që na vijnë çdo ditë nga bota në formën e muzikës, përmbajtjes video dhe podkasteve të ndryshme, ne ecim në hap me lëvizjet kryesore globale dhe jemi pjesë e revolucionit të madh që po udhëheq rininë e re.

Opsioni Stream On është krijuar për mendjet e uritura dhe kureshtare, të freskëta të Gjeneratës Z, të gatshëm për të thithur frymën botërore dhe për ta vënë atë në praktikë në kontekstin e tyre lokal.

Në mënyrë promocionale, përdoruesit e Mobile dhe Magenta 1 mund të aktivizojnë opsionin Stream On pa pagesë shtesë - vetëm përmes aplikacionit Telekom MK si pjesë e si pjesë e përfitimet e Telekomit të disponueshme vetëm duke përdorur një llogari elektronike emaili.

Opsioni Stream On është i disponueshëm në modelet tarifore mobile Mobile S, M dhe Magenta 1 shërbimet mobile S, M dhe si shërbim shtesë mujor me çmim prej 99 denarë/muaj. Në shërbimet celulare Mobile L dhe Magenta 1, opsioni Stream On përfshihet në parapagesën mujore të tarifës.

Si aktivizohet opsioni
Stream on?

Stream On është i disponueshëm në Telekomi Im, duke telefonuar në numrin 149778 ose në dyqanin më të afërt të Telekomit.

Me kërkesën për të aktivizuar opsioninStream On do të merrni një SMS konfirmimi për aktivizimin. Nga ai moment trafiku i realizuar përmes rrjetit celular për shërbimet e transmetimit bëhet i pakufizuar dhe nuk ka nevojë të shqetësoheni për trafikun e shpenzuar mujor. Transmetoni pa u shqetösuar në platformat tuaja të preferuara!

SI FUNKSIONON
STREAM ON?

Megjithëse nuk konsumon nga interneti juaj celular, opsioni Stream On ka nevojë pör internet që të funksionojë. Nëse shpenzoni internetin celular të përfshirë në tarifë, Stream On do të ndalojë së punuari, derisa të rinovoni internetin tuaj me një nga paketat tona të internetit.

Nuk keni nevojë të instaloni dhe përditësoni telefonin inteligjent për këtë opsion, sepse funksionon pavarësisht nga lloji i pajisjes celulare ose sistemi operativ.

Informacion dhe terma të rëndësishëm që duhet të dini kur përdorni opsionin Stream On.

Rregullat dhe kushtet e pördorimit

VËRTETË I PAKUFIZUAR, PA MERAK!

Përveç aplikacioneve të shërbimeve të përmendura të transmetimit, përmbajtjet e Stream Onmund të shikohen përmes aplikacioneve dhe faqeve të tjera të internetit nëse ato janë të futura në to. Për shembull, nëse video është ngarkuar në një faqe interneti të caktuar përmes YouTube, rrjeti i Telekomit do ta njohë atë dhe trafiku nuk do të zbritet nga interneti i përfshirë në tarifë.

Verzioni desktop