Информации

13.01.2010

Со поддршка на Македонски Телеком, започна Вевчанскиот карневал

Со забава на импровизираниот саем за алтернативен туризам и со настапите на Владо Јаневски, Влатко Стефановски и српската група „Рибља чорба“, на 12 јануари започна традиционалниот Василичарски кар

13.01.2010

За интернет корисниците лаптоп по исклучителни цени

Два типа на преносни (лаптоп) компјутери по исклучително поволни цени е новата понуда на од Македонски Телеком за сите свои интернет корисници, вклучувајќи ги и оние кои ги користат пакетите намене

Десктоп верзија